Fungerande betallösningar

Om man som många företag bedriver någon form av handel så är det viktigt att man har fungerande betallösningar i sin butik, restaurang eller vilken verksamhet man nu bedriver. Sedan de höjda kraven för kassasystem och kassaregister från och med 2009 så gäller det att som butik se till att lagen om kassaregister efterföljs.

Driver du en verksamhet med kontanthantering och betalning av något slag så finns det lagar och regler som måste följas för detta. Det är viktigt att man har skaffar sig fungerande utrustning som är godkänd för kassa och registrering av av betalningar. Hos OpenSolution så hittar ni många olika funktionella kassasystem som kan passa den verksamhet som bedrivs. Dagens teknik är det säkraste som har skapats och lösningarna fungerar perfekt.

Tekniken utvecklas hela tiden och vi går mer och mer mot ett kontantlöst samhälle. Idag så kan du blippa med ditt kort under en viss summa och som konsument så är det förstås enkelt och smidigt. Samtidigt så gäller det att man skyddar sitt kort så det inte skimmas från obehöriga. Hos Konsumentverket kan du läsa om hur du skyddar dig mot detta. Det är av vikt att vi känner oss säkra vid olika typer av betalningar.

Säkerheten är viktig både för den som bedriver verksamhet och den som handlar. Med moderna digitala system så höjs säkerheten och det utvecklas nya system som blir allt säkrare med tiden. Samtidigt så ökar också bedragarna med sina innovativa lösningar så det gäller att ligga steget före hela tiden.