Driva e-handel på ett nytt och spännande sätt

E-handeln i Sverige har ökat rejält under det senaste decenniet. Nu finns det ett nytt och spännande sätt att bedriva e-handel för företag. Den nya trenden heter live video shopping och går ut på att ditt företag visar upp produkter i realtid efter kunders begäran framför en kamera. Via en App i telefonen kan kunden titta på och ställa direkta frågor till er om produkterna. Hitta mer information på nätet.

Ökad försäljning

Väljer ni som företag att hoppa på trenden med live video shopping kommer det med största sannolikhet att öka er försäljning. Inte bara nu under den globala pandemin utan även på ett långsiktigt plan. E-handeln ökar stadigt varje år och live shopping är ytterligare ett verktyg att använda för att öka er försäljning ytterligare.

Historia

Live video shopping har funnits i Kina under en längre tid och har varit en stor succé. Live shopping kom till Europa under slutet av 2019 och företaget som lanserade teknologin med live shopping heter Bambuser. De satsar för tillfället mycket pengar på att expandera och allt fler företag ansluter sig till den nya trenden med live video shopping. Vi tror att live shopping är här för att stanna!