Digital hjälp till företaget

De flesta som driver företag är duktiga inom sitt gebit. De kan sin marknad och den kärnverksamhet som man arbetar med. I vissa fall så kan det vara nödvändigt att anlita experthjälp till företaget då det är saker som man inte har koll på.  Detta för att det ska bli så bra som möjligt och man vill lyckas med det man företar sig.

Idag så har vi en pandemi som sätter många käppar i diverse hjul för en hel del företag. Det kan vara möten med kunder och andra som blir inställda på grund av den pandemi som råder. Då är digitala möten det alternativ som man kan använda sig av. Om man inte tidigare har använt sig av Microsoft Teams eller Zoom Meetings så kan det upplevas som en utmaning och man kan behöva hjälp för att komma igång med detta.

Andreas Hillergren är en man med många strängar på sin lyra och via Hillergren.live så kan man kontakta honom och få hjälp med diverse live streaming. Det kanske behövs livestreaming för att visa upp nya produkter från företaget eller annan form av videos som produceras för företagets räkning. Lägg därtill att Andreas är fotograf så om det behövs produktbilder, bilder på personalen eller andra bilder så kan han hjälpa till med detta.

Vi hoppas naturligtvis att livet kommer att gå tillbaka till det normala och att ni även i fortsättningen kommer att använda er av det som ni fått lära er under denna tid där vi inte fysiskt kan träffas.