Anordna ett företagsevent

Att anordna ett företagsevent kan vara till stor fördel för företaget. Att få visa upp sig på ett event gör att kunder och andra får en bättre inblick i vad företaget arbetar med. Det kan också vara under lite mer avslappnade former som man umgås med kunder och andra.

Det gäller att vara väl förberedd och planera tillställningen väl med allt vad det innebär. Allt från föreläsare till catering av mat och underhållning. Vill man få lite magi på eventet så kan man med fördel vända sig till magiker Hans Lindström som har stor erfarenhet av just företagsevent. Det kan vara skönt att få lite variation i programmet under tiden man håller på.

Se till att involvera de som arbetar på företaget även om man kanske inte aktivt ska sälja något under företagseventet. Det kan vara att serva gästerna med dryck eller bara finnas till för att supporta företaget. Det finns alltid saker som kan göras under en företagskväll. Det ska plockas fram saker som ska användas under tillställning.

Gör en enkät några dagar efter ni hade er tillställning. Både bland de som var gäster men också personalen. På så sätt så kan man få svart på vitt vad man kan förändra och göra bättre till nästa gång. Det kan vara saker som saknades och som man inte tänkt på. Det är alltid en fördel att få veta vad besökare och anställda tyckte om eventet.